Kontakt

Silkeborgvej 41
8000 Århus C
Tlf: 32 15 97 60
CVR. 33 05 52 77
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider:
Mandag - Fredag
09.00 - 17.00


Folke Sparekassen
Reg: 9860 Kontonr: 0000223247
IBAN DK9798600000223247

Levering:

Alle tryksager sendes med GLS. Når din pakke er blevet afsendt modtager du et Track & Trace nummer via mail eller sms ,så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig. GLS levere fra dag-til-dag

Vores pakkepriser ex. moms er som følger

Vægt Pris
1 - 5 kg 49,-
6 - 10 kg 65,-
11 - 20 kg 98,-

Vi kan sende din pakke til din arbejdsplads eller til en GLS pakkeshop. Du kan finde den nærmeste GLS pakkeshop på din bopæl her:

Vores mest populærer kataloger ser du her under

Vi har valgt at opdele vores katalogeri flere forskellige kategorier. Det første herunder er "Prisliste Trykning" der kan du læse om alle vores forskellige trykmetoder og priserne derpå.

   

Kataloget herunder er "Prisliste Tekstiler" dette katalog indeholder alle vores mest solgte tekstiler lige fra t-shirts til softshell jakker og muleposer.

Det sidste katalog er vores løbekatalog. "Running" der finder du vores løbetøj. Dette sendes ud i månederne op til DHL stafetten, da dette er meget relevant mht. firmaløbetøj og klubber. Vi er storleverandør af løbetøj til de forsekllige løb, og vi har nøje udvalgt tøjet i dette katalog dertil. God fornøjelse. !


Bestil her:

Du kan bestille på 2 forskellige måder.

1.  De fleste mindre ordre (fra 1 til 25stk) kan designes online på Shirtdesign.dk, Du betaler for dem med det samme og vælger om du vil afhente eller vi skal sende dem til dig. Den klart hurtigste måde at få ekspederet en ordre på, er ved at benytte dig af denne mulighed. Alle ordre på Shirtdesign.dk bliver printet med DTG print.


2. Du udfylder vores bestillingsformular, og vi sender dig et tilbud sammen med et udkast på hvordan dine t-shirt vil komme til at se ud. Da vi manuelt skal lave et design til dig og udregne en pris til dig, kan dette godt ta lidt længere tid.

 


Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Telefon + Mail

Åbningstider