• Home
  • Bestilling
  • Sælg dine egne tshirts

step 1 v1Skab dit design med ét klik.

Vælg et produkt, og upload dit design. Med hjælpe fra vores design tool, er det nemt at lave et flotdesign, som fremstår flot og professionelt.
Har du brug for hjælp, eller er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk, så kontakt os gerne, vi elsker at hjælpe. !

START HER!

 

 

step 2 v3

Start din kampagne

Sæt dit salgsmål (antal t-shirts du ønsker at sælge) og prisen. Du kan derefter straks se hvad dit overskud er, hvis du når dit mål. Du kan også vælge at vi skal sætte gang i produkionen, selvom du ikke når dit mål. Jo højere mål du sætter, jo lavere styk pris giver vi dig. Dermed et højere overskud til dig. Men det er en god ide at sætte et realistisk mål. Så du ikke rammer helt forkert. Skriv en kort beskrivelse om din kampagne, samt upload evnt. dit logo, så det fremgår af kampagne siden. (kan også rettes til efter du lanceret din kampagne).


step 3

Del omkring dig

Vi skaber et unikt URL-link til dig, som kun henviser til dit produkt. Det er dermed nemt at dele dit design med venner via sociale medier, eller via mail. Du kan nemt følge din kampange via et specielt link der sendes til dig, så du kan se hvordan det går med salget.

 

step 4 v1tekstil-tryk.dk tager sig af alt!

Når du har nået dit mål tager vi os af resten. Vi producere en t-shirt til alle dine kunder, trykt og produceret i Danmark på en lækker Øko-tex 100 certificeret t-shirt. Produktionen tager typisk 5-10 dage, hvor efter vi sender den ud til dine kunder via GLS, direkte til deres arbejdsplads eller til en GLS pakkeshop alt efter hvad de har valgt. Har du ikke nået dit mål, opkræves der ikke nogen penge, og produktionen sættes ikke igang.

 

 

step 5

 

kontanter i oversKud til dig

Fortjenesten udbetales til dig via din pay-pal konto som du opgav til os da du oprettet din kampagne, eller vi kan udbetale dem via en bank-overførrelse.

God fornøjelse med din næste kampagne. !

START HER!

 

 Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider