• Home
  • Produkter
  • T-shirts

T-Shirts

tshirt top banner

Valg af t-shirts er ikke altid en nem beslutning, da der ofte er meget at vælge imellem gør det ikke beslutningen nemmere. Vi har her givet vores bud på vores mest solgte produkter, som vi kan stå inde for.

På t-shirts kan vi trykke med alle trykmetoder,  men metoden der bliver brugt på langt de fleste ordre er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver).

Tryk på t shirts til "band merchandise", bruger vi ofte DTG print, her kan du få et meget stort print, med alle de farver du ønsker, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve.

Logo tryk på tshirts, der bruges ofte hotmelt, da dette er en meget billig og holdbarmåde at trykke mange t-shirts med et enkelt logo på bryst + ryg.

T-shirts med tryk

Hvilket tryk vil du have på din t-shirt når alt er muligt? Tekstil-tryks mest solgte produkter kan vise vej. Vi leverer t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver). Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve.

Vi leverer t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver). Til logo-tryk på t-shirts bruger vi ofte hotmelt, da dette er en meget billig og holdbar måde at trykke mange t-shirts med et enkelt logo på bryst + ryg.

Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve. Til private og erhverv.

 

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider