Om os

Her kan du læse lidt om vores historie, fra 2008 og frem til idag.

Tekstil-tryk.dk er kendt for vores vores hurtige levering, samt vores service og konkurrencedygtige priser. Vi sammarbejder med en lang række af større virksomheder som gør, at vi altid har en finger på pulsen inden for branchen. Da vi er under samme firma som NemPrint.dk A/S har idag et tæt samarbejde med NemPrint.dk. NemPrint.dk tager sig af alle vores trykopgaver som print af flyers, løsblade, postkort, visitkort og bannere.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – vi vil nemlig godt være stolte af vores arbejde.

Mvh.
Tekstil-tryk.dk

 August 2019: Nemprint A/S og Tekstil-tryk.dk flytter sammen til Højbjerg

Nemprint A/S og Tekstil-tryk.dk fusionerer og flytter sammen i vore nye lokaler på Søren Nymarks Vej 21, 8270 Højbjerg, Vi vil fremad udelukkende fokusere på vores online salg til hele landet. – Vi producere hvert år ca. 30.000 ordre, som ikke længere var muligt på vores gamle adresser.

 

September 2013: Tekstil-tryk flytter i nye lokaler og Shirtdesign.dk går live

Vi flytter i vores nye lokaler på Silkeborgvej 41, hvor vi også invistere i yderligere trykmaskiner til t-shirt produktionen. Vores nye hjemmeside / webshop www.shirtdesign.dk bliver lanceret i samme omgang.

 

Juni 2013: NemPrint.dk A/S køber Tekstil-tryk.dk ApS

Vi tilslutter os NemPrint.dk A/S og beholder Tekstil-tryk.dk som binavn, selvskabet har samme CVR nr.

 

Marts 2012: Tekstil-tryk flytter.

Vi flytter sammen med NemPrint.dk i lokalerne i Banegårdsgade 16, 8000 Århus C. I søgen på større lokaler end Samuel Morses vej i Skejby.

 

Oktober 2011: b-graphic.dk lukkes.

Der fokuseres nu 100% på trykning af tekstiler, bannere og klistermærker, alle andre maskiner end tekstil-tryk maskiner bliver solgt fra. Tekstil-tryk.dk er nu hovednavnet.

 

September 2010: Sammarbejde med trykkeriet NemPrint.dk startes.

Der indgås tæt samarbejdsaftale imellem NemPrint.dk ApS og b-graphic ApS. Mange trykopgaver bliver nu produceret hos NemPrint som er beliggende i Århus C.

 

Januar 2010: Tekstil-tryk.dk bliver dannet.

Da opgaverne i b-graphic efterhånden hovedsageligt er tekstil tryk opgaver bliver hjemmesiden www.tekstil-tryk.dk dannet samt navnet tekstil-tryk.dk ApS bliver bi-navn til b-graphic

 

August 2008: b-graphic ApS bliver dannet.

b-graphic ApS bliver startet af brødrene John Brixen og Benny Brixen i agust 2008,

formålet med virksomheder er at producere kvalitets produkter til den grafiske branche, i lokalerne i Århus N, Samuel Morses Vej 3.